Organizator igre je Društvo Obala trail, Pobegi – 6000 Koper, info@obalatrail.si (v nadaljevanju “organizator”).

Udeležba v nagradni igri je prostovoljna. Za vse, ki v igri sodelujejo se smatra, da se strinjajo s temi splošnimi pogoji.

Oseba se lahko nagradi odreče. Organizator v tem primeru do te osebe nima obveznosti. Organizator lahko podari nagrado drugi osebi na način, ki ga sam določi in izvede.

Za sodelovanje v nagradni igri je potrebno: v komentar označiti prijatelje, s katerimi bi se z veseljem udeležili dogodka @PHILIPS Ultra Trail z razgledi 2021, všečkati & deliti objavo na naš FB @ObalaUltraTrail do 22.08.2021 (23h).

Izvedba nagradne igre poteka tako, da organizator naključno izžreba 1x osebo, ki prejme nagrado. Način izbora določi in opravi organizator in objavi rezultate 23.08.2021 na obalatrail.si ali facebook.com/obalatrail. 

Nagrada:

  1. Majica Inverse Pulse OUT 2021

Organizator lahko spremeni te pogoje kadarkoli brez predhodne najave. Zaposleni in ožji družinski člani nimajo pravice sodelovanja v nagradni igri in niso upravičeni do nagrad.

Nagradna igra  se izvede na družbenem omrežju Facebook.com

Nagradna igra ni v nobeni povezavi s podjetjem Facebook INC, niti ni z njegove strani sponzorirana, podpirana ali organizirana. Odgovoren za nagradno igro in njeno tolmačenje je izključno njen organizator.

Organizator si prizadeva, da bo igra potekala korektno. Za vse odločitve povezane z organizacijo, izvedbo in zaključkom nagradne igre je odgovoren izključno organizator. Odločitve so definitivne in se nanje ni mogoče pritožiti.

Z oddajo objave se šteje, da sodelujoči v celoti soglaša in sprejema pravila te nagradne igre.

ORGANIZATOR tekaške prireditve PHILIPS Ultra Trail z razgledi 2021 je Društvo Obala trail
sl_SISL