Organizator igre je Društvo Obala trail, Pobegi – 6000 Koper, info@obalatrail.si (v nadaljevanju “organizator”).

Udeležba v nagradni igri je prostovoljna. Za vse, ki v igri sodelujejo se smatra, da se strinjajo s temi splošnimi pogoji.

Oseba se lahko nagradi odreče. Organizator v tem primeru do te osebe nima obveznosti. Organizator lahko podari nagrado drugi osebi na način, ki ga sam določi in izvede.

Za sodelovanje v nagradni igri je potrebno: v komentar označiti 3 prijatelje, s katerimi bi se z veseljem udeležili dogodka @PHILIPS Ultra Trail z razgledi 2021, všečkati & deliti objavo na naš FB @ObalaUltraTrail do 21.02.2021.

Izvedba nagradne igre poteka tako, da organizator naključno izbere 5 oseb, ki prejme nagrado. Vsaka oseba lahko dobi največ eno nagrado. Način izbora določi in opravi organizator in objavi rezultate na obalatrail.si ali facebook.com/obalatrail.

Nagrade:

  1. PHILIPS TAA1105BK/00 športne žične slušalke v beli barvi ( http://bit.ly/2OmEQ20 )

2. Craft personalizirana modra majica Obala Trail

3. Craft bela majica Obala Trail

4. Craft bela majica Obala Trail

5. Craft bela majica Obala Trail

Organizator lahko spremeni te pogoje kadarkoli brez predhodne najave. Zaposleni in ožji družinski člani nimajo pravice sodelovanja v nagradni igri in niso upravičeni do nagrad.

Nagradna igra  se izvede na družbenem omrežju Facebook.com

Nagradna igra ni v nobeni povezavi s podjetjem Facebook INC, niti ni z njegove strani sponzorirana, podpirana ali organizirana. Odgovoren za nagradno igro in njeno tolmačenje je izključno njen organizator.

Organizator si prizadeva, da bo igra potekala korektno. Za vse odločitve povezane z organizacijo, izvedbo in zaključkom nagradne igre je odgovoren izključno organizator. Odločitve so definitivne in se nanje ni mogoče pritožiti.

Logo
ORGANIZATOR tekaške prireditve Izola trail z razgledi je Društvo Obala trail
sl_SISL
it_ITIT en_GBEN sl_SISL