POSTANITE DEL EKIPE!

S klikom na sliko se prijavite 👇

PHILIPS Ultra Trail z razgledi 2021 je športni dogodek, ki povezuje Izolo, Koper, Piran in Hrpelje Kozino v združeno celoto. Vizija in namen organizatorja je, da dogodek poveže in predstavi svetu lepote slovenske obale s tekom po neštetih stezicah v okolici.

Imate veselje do dela z ljudmi, energijo in čas, predvsem pa dobro voljo in željo po soustvarjanju odmevnega tekaškega športnega dogodka? Želite preživeti vikend v dobri družbi in v čudoviti naravi, ob tem pa storiti dobro delo? Potem postanite prostovoljec na PHILIPS Ultra Trail z razgledi 2021 in s tem po svojih močeh prispevajte k športni prireditvi, ki se se bo letos prvič odvijala v Izoli in Kopru!

Izvedba športnega dogodka kot je Philips Ultra Trail, zahteva tako skrb za varnost udeležencev, kot pomoč pri sami izvedbi dogodka. Da bi letos dogodek lahko izvedli v skladu s pričakovanji in vizijo ki jo dogodek ima, vas vabimo, da se nam pridružite kot prostovoljec oz. prostovoljka v času izvedbe in prinesete svoj košček v mozaik dogodka.

Potrebujemo motivirane ljudi za različne naloge: priprava in pospravljanje prireditvenega prostora, označevanje tekmovalnih  tras prireditve, usmerjanje tekmovalcev na posameznih trasah, razdeljevanje in priprava štartnih številk in darilnih vrečk udeležencem prireditve, pomoč pri registraciji udeležencev, razdeljevanje napitkov in okrepčil na okrepčevalnih postajah ob progah in drugo.

Če se prepoznate in ste nam pri organizaciji dogodka pripravljeni pomagati, vas vabimo, da se prijavite s klikom na sliko in vpišete vaše podatke v dokument ali na info@obalatrail.si in v e-mailu navedete: ime in priimek, telefonsko številko, starost, spol, velikost majice

Vsak, ki se bo kot prostovoljec soustvarjal dogodek, bo (poleg nepozabnega vikenda) prejel še:

  • brezplačen obrok hrane in pijačo,
  • majico dogodka,
  • potrdilo o opravljenem prostovoljskem delu
  • darilo pokroviteljev

Lepo vabljeni, da pomagate pri soustvarjanju edinstvenega dogodka v prelepem delu naše obale in postanite pomemben del nepozabne energije, ki jo naš dogodek ponuja obiskovalcem!

Veselimo se srečanja z vami!

KONTAKT

Za dodatna vprašanja in prijave nam pišite na: info@obalatrail.si

EKIPA OBALA ULTRA TRAIL

ORGANIZATOR tekaške prireditve PHILIPS Ultra Trail z razgledi 2021 je Društvo Obala trail
sl_SISL