POSTANITE DEL EKIPE

Izola trail z razgledi je športni dogodek, ki povezuje Izolo, zaledje Izole in Piran v združeno celoto. Vizija in namen organizatorja je, da dogodek poveže in predstavi svetu lepote slovenske obale s tekom po neštetih stezicah v okolici.

Imate veselje do dela z ljudmi, energijo in čas, predvsem pa dobro voljo in željo po soustvarjanju odmevnega tekaškega športnega dogodka? Želite preživeti vikend v dobri družbi in v čudoviti naravi, ob tem pa storiti dobro delo? Potem postanite prostovoljec na Izola trail vikendu 2020 in s tem po svojih močeh prispevajte k športni prireditvi, ki se se bo letos prvič odvijala v Izoli!

Izvedba športnega dogodka, kot je Izola outdoor vikend, zahteva tako skrb za varnost udeležencev, kot pomoč pri sami izvedbi dogodka. Da bi letos dogodek lahko izvedli v skladu s pričakovanji in vizijo, ki jo dogodek ima, vas vabimo, da se nam pridružite kot prostovoljec oz. prostovoljka v času izvedbe in prinesete svoj košček v mozaik dogodka.

Potrebujemo motivirane ljudi za različne naloge: priprava in pospravljanje prireditvenega prostora, označevanje tekmovalnih  tras prireditve, usmerjanje tekmovalcev na posameznih trasah, razdeljevanje in priprava štartnih številk in darilnih vrečk udeležencem prireditve, pomoč pri registraciji udeležencev, razdeljevanje napitkov in okrepčil na okrepčevalnih postajah ob progah in drugo.

Če se prepoznate in ste nam pri organizaciji dogodka pripravljeni pomagati, vas vabimo, da se javite na obalatrail@gmail.com  in v e-mailu navedete: ime in priimek, telefonsko številko, starost, spol, velikost majice

Vsak, ki se bo kot prostovoljec soustvarjal dogodek, bo (poleg nepozabnega vikenda) prejel še:

  • brezplačen obrok hrane in pijačo,
  • majico dogodka,
  • povabilo na piknik druženje vseh prostovoljcev po dogodku (natančen datum piknika bo določen naknadno)
  • potrdilo o opravljenem prostovoljskem delu

Zato vabljeni, da pomagate pri soustvarjanju edinstvenega dogodka v prelepem delu naše obale in postanite pomemben del nepozabne energije, ki jo naš dogodek ponuja obiskovalcem!

Veselimo se srečanja in sodelovanja z vami!

KONTAKT

Za dodatna vprašanja se obrnite na: info@obalatrail.si

Logo
ORGANIZATOR tekaške prireditve Izola trail z razgledi je Društvo Obala trail
sl_SISL
it_ITIT en_GBEN sl_SISL