__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

DONACIJA 0,5% DOHODNINE ZA ŠD OBALA TRAIL

ŠD Obala trail

Frenkova cesta 1a

6276 Pobegi

Davčna številka: 74980866

št. TRR: SI56 6100 0002 3791 343   (Delavska hranilnica)

Tel: 040196082, E pošta: info@obalatrail.si

Če nam želite donirati 0,5% dohodnine vam bomo iskreno HVALAEŽNI!

Več o tem: https://edavki.durs.si/EdavkiPortal/OpenPortal/CommonPages/Opdynp/PageD.aspx?category=namenitev_dela_dohodnine_fo

Obrazec: https://edavki.durs.si/OpenPortal/Dokumenti/doh_don.i.sl.pdf

Obrazec podpišite in pošljite na svoj davčni urad.

V NAPREJ HVALA!

Lep tekaški pozdrav,

Ekipa Obala Ultra Trail

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

PODATKI ZA NAKUP MAJICE PHILIPS TRAIL Z RAZGLEDI 2020

ŠD OBALA TRAIL,

Frenkova cesta 1a

6276 Pobegi

IBAN SI56 6100 0002 3791 343, Delavska hranilnica d.d.

Namen: Naročilo majice za ime in priimek

Potem nam še po mailu pošljete podatke za dostavo na info@obalatrail.si

HVALA.

Lep tekaški pozdrav,

Ekipa Obala Ultra Trail

URADNA ODPOVED DOGODKA PHILIPS TRAIL Z RAZGLEDI IZOLA 2020
Spoštovani tekači in tekačice!
Čeprav smo v zadnjih nekaj tednih vse naše moči usmerili v izpeljavo premiernega dogodka, Philips Trail z razgledi, Izola 2020 in kljub temu, da smo že prejeli pozitivno mnenje NIJZ, moramo žal naš tekaški dogodek odpovedati.

V letu 2020 smo se zaradi nove koronavirusne bolezni vsi skupaj znašli v situaciji, ko z veliko težavo in negotovostjo napovedujemo nadaljnje aktivnosti in ko moramo zaradi zagotavljanja naše skupne varnosti in zdravja spoštovati veljavna priporočila in ukrepe, ki nam jih nalagajo pristojne institucije.

Zavedamo se, da odpoved prireditve ni za nikogar lahka, še posebej ne za vas, ki ste nestrpno čakali in se pripravljali, da prvič tečete na Obala Trail-u.
Opravičujemo se vam in vas prosimo za razumevanje. Do zadnjega smo upali in naredili vse kar se je dalo, da bi dogodek izpeljali, a nam žal trenutne razmere tega ne omogočajo. V takšni situaciji je najpomembnejše zdravje ljudi in kasneje ko se vse skupaj umiri, se lahko vrnemo v ponovno planiranje prihodnjih aktivnosti. Obveščamo vas, da je letošnja izvedba Philips Traila z razgledi odpovedana!
 
Žalostni smo. Izkazali ste nam izjemno zaupanje. Za letošnjo premiero smo postavili omejitev na 430 tekačev in mesec dni pred dogodkom so bila vsa mesta zapolnjena, še več; v ozadju je bila celo dolga čakalna lista in za to smo vam resnično HVALEŽNI!
Upamo, da bomo naslednje leto tekli na vseh domačih tekmah, ki so bile letos odpovedane zaradi Covid 19, in konec sezone kronali v Izoli in Kopru od 5 do 7.11.2021 na prvem Obala Ultra Trail-u.
Vsi, ki ste prijavljeni na tekmo, lahko te dni pričakujete e-pošto z navodili glede vračila, oz. prenosa štartnine v naslednje leto. Ponujamo vam naslednje možnosti:
1. Prenos štartnine v leto 2021 – novi termin 5 – 7 nov 2021
2. Vračilo 60% plačane štartnine 2020 in voucher z 20% popustom za prijavo na tek v letu 2021*
3. Vračilo 50% štartnine + Craft tekaška majica dogodka. Majico vam pošljemo po pošti.*
V kolikor ne bomo prejeli vašega odgovora do 15.11.2020, bomo vašo štartnino avtomatsko premaknili v leto 2021.
*Vračilo 50%, oz. 60% že plačane štartnine boste prejeli kot vračilo na bančni račun. Po elektronski pošti vam pošljemo kodo za 20 % popust na prijavo na dogodek v prihodnjem letu, če ste izbrali 2. opcijo; ter majico po pošti, če ste se odločili za 3. opcijo.
Za vse dodatne informacije in odgovore smo vam na voljo na info@obalatrail.si.
HVALA VSEM ZA ZAUPANJE IN OSTANITE ZDRAVI!

 

Sporočamo vam veselo novico, pridobili smo pozitivno mnenje s strani NIJZ za izvedbo prireditve Philips trail z razgledi, Izola 2020!

Ta vikend smo se udeležili Savinja ultra traila v Celju, ponosni smo da so na 25 km razdalji na stopničkah bile kar dva članice našega društva, Vanja Lovišček 1. mesto in Tamara Dolenc 3. mesto, v kategoriji do 50 let sta si delile prvo in drugo mesto. Renato Lovišček je zasedel 3. mesto v kategoriji do 50 let na 82 km razdalji. Čestitamo!

 

 

Z veseljem sporočamo da smo postali član ITRA Trail running association, kar pomeni da tudi na naših trail tekih bodo štele ITRA točke.

 

Prejšnji teden smo se udeležili prvega traila od začetka Covid virusa, HG Idrija trail.

Logo
ORGANIZATOR tekaške prireditve Izola trail z razgledi je Društvo Obala trail
sl_SISL
it_ITIT en_GBEN sl_SISL