POSTANITE DEL EKIPE!

S klikom na sliko se prijavite ­čĹç

PHILIPS Ultra Trail z razgledi 2021 je ┼íportni dogodek, ki povezuje Izolo, Koper, Piran in Hrpelje Kozino v zdru┼żeno celoto. Vizija in namen organizatorja je, da dogodek pove┼że in predstavi svetu lepote slovenske obale s tekom po ne┼ítetih stezicah v okolici.

Imate veselje do dela z ljudmi, energijo in ─Źas, predvsem pa dobro voljo in ┼żeljo po soustvarjanju odmevnega teka┼íkega ┼íportnega dogodka? ┼Żelite pre┼żiveti vikend v dobri dru┼żbi in v ─Źudoviti naravi, ob tem pa storiti dobro delo? Potem postanite prostovoljec na PHILIPS Ultra Trail z razgledi 2021 in s tem po svojih mo─Źeh prispevajte k ┼íportni prireditvi, ki se se bo letos prvi─Ź odvijala v Izoli in Kopru!

Izvedba ┼íportnega dogodka kot je Philips Ultra Trail, zahteva tako skrb za varnost udele┼żencev, kot pomo─Ź pri sami izvedbi dogodka. Da bi letos dogodek lahko izvedli v skladu s pri─Źakovanji in vizijo ki jo dogodek ima, vas vabimo, da se nam pridru┼żite kot prostovoljec oz. prostovoljka v ─Źasu izvedbe in prinesete svoj ko┼í─Źek v mozaik dogodka.

Potrebujemo motivirane ljudi za razli─Źne naloge: priprava in pospravljanje prireditvenega prostora, ozna─Źevanje tekmovalnih┬á tras prireditve, usmerjanje tekmovalcev na posameznih trasah, razdeljevanje in priprava ┼ítartnih ┼ítevilk in darilnih vre─Źk udele┼żencem prireditve, pomo─Ź pri registraciji udele┼żencev, razdeljevanje napitkov in okrep─Źil na okrep─Źevalnih postajah ob progah in drugo.

Če se prepoznate in ste nam pri organizaciji dogodka pripravljeni pomagati, vas vabimo, da se prijavite s klikom na sliko in vpišete vaše podatke v dokument ali na info@obalatrail.si in v e-mailu navedete: ime in priimek, telefonsko številko, starost, spol, velikost majice

Vsak, ki se bo kot prostovoljec soustvarjal dogodek, bo (poleg nepozabnega vikenda) prejel še:

  • brezpla─Źen obrok hrane in pija─Źo,
  • majico dogodka,
  • potrdilo o opravljenem prostovoljskem delu
  • darilo pokroviteljev

Lepo vabljeni, da pomagate pri soustvarjanju edinstvenega dogodka v prelepem delu naše obale in postanite pomemben del nepozabne energije, ki jo naš dogodek ponuja obiskovalcem!

Veselimo se sre─Źanja z vami!

KONTAKT

Za dodatna vprašanja in prijave nam pišite na: info@obalatrail.si

EKIPA OBALA ULTRA TRAIL

ORGANIZER of the event "PHILIPS Ultra Trail with views 2021" is the Association Obala Trail
en_GBEN